Solicitarea returului se poate transmite telefonic (sau whatsapp), pe mail sau pe una dintre paginile noastre de socializare (facebook / instagram).

Curierul este trimis de noi la adresa dumneavoastra, in functie de zona ridicarii: Sameday, Urgent Cargus. Returnarea banilor se va face in maxim 14 zile de la primirea coletului intr-un cont bancar oferit de client.

Taxa transportului de retur este 16 lei. La schimb de produse se percepe o taxa de transport de 19 lei.

Oferim posibilitate de schimb produs. In eventualitatea in care produsul comandat nu este pe placul dumneavoastra, se poate inlocui cu un alt produs, insa se va suporta o taxa de transport suplimentara, in valoare de 19 RON, o singura data.

Produsele trimise inapoi trebuie sa contina absolut toate piesele primite: produs, cutie, punga de cadou, certificat garantie, certificat de originalitate si alte elemente primite.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Va multumim pentru intelegerea si increderea acordata.

Cutia de bijuterii oferita gratuit :

Se ofera o singura cutie gratuita pe comanda. Cutiile suplimentare se cer prin telefon la 0721 987 882 si genereaza un cost suplimentar de 15 RON/buc. 

In cazul comenzilor care contin seturi de bratari, acestea au fiecare cate o cutie gratuita.

In cazul comenzilor care contin un set de bratari si un alt(e) produs(e), se vor trimite in cutii de bijuterii separate gratuite.

Exceptie fac bratarile singulare care daca sunt comandate impreuna, vor primi o singura cutie de bijuterii gratuita! 

In caz de retur trebuie inapoiata si cutia in aceeasi stare precum ati primit-o. Daca aceasta sufera deteriorari se va scadea din suma transferata 15 RON / buc (/ cutie)

*Precizam ca modelul/culoarea/dimensiunea cutiilor pot fi diferite in functie de furnizor si disponibilitate. 

Punga de cadou oferita gratuit :

Se ofera o singura punga de cadou pe comanda, daca comanda depaseste suma de 299 RON. Pungutele suplimentare se cer prin telefon la 0721 987 882 si genereaza un cost suplimentar de 15 RON/buc. 

In caz de retur trebuie inapoiata si punga de cadou in aceeasi stare precum ati primit-o. Daca aceasta sufera deteriorari se va scadea din suma transferata 15 RON / buc (/ punga)

*Precizam ca modelul/culoarea/dimensiunea pungutelor pot fi diferite in functie de furnizor si disponibilitate.

Termenii si conditiile de garantie :

1. Bijuteriile sunt confectionate ca material de baza din otel inoxidabil / otel inoxidabil placat cu aur - DOAR BILELE. Charm-urile sunt din cupru sau alte aliaje metalice.

2. Se ofera garantie extinsa 6 luni pe baza facturii emise de catre firma Luxury Retail Company S.R.L. detinatoarea brandului Amunis. Garantia se acorda doar produselor care sufera decolorare a bilelor exclusiv ! Nu si a charm-urilor.

3. Bratarile trebuie ingrijite corespunzator - evitati apa, umezeala, alcoolul, cremele si/sau alte substante abrazive. 

4. Garantia nu acopera distrugerea bratarilor, coroziunea lor intentionata, ruperea sau deteriorarea vreunei parti din bratara. Caderea pietricelelor semipretioase de asemenea nu intra in garantie ! Acoperirea garantiei se refera strict la decolorarea bilelor, excluzand charm-urile, care nu intra in garantie.

Retururile produselor cu defect sau dauna intentionata nu vor fi aprobate, iar suma nu va fi transferata clientului. Coletul va fi trimis inapoi catre client achitand 2x valoarea transportului (32 RON in total)

Amunis – LUXURY & ROYAL BRACELETS
0721 987 882
[email protected]