Termeni si conditii de utilizare

Folosirea acestui site implica respecatrea urmatorilor termeni si conditii, motiv pentru care va recomandam sa cititi cu atentie continutul acestui material informativ.

Conform dispozitiilor legale, respectiv art. 3 din OG 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractului la distanta, comerciantul este obligat sa informeze consumatorul in timp util, complet si corect asupra elementelor esentiale ale contractului incheiat la distanta. In aceste conditii, va rugam sa aveti in vedere faptul ca preturile produselor prezentate sunt exprimate in RON. Termenul limita de executare a obligatiei prevazute in contract este de 30 de zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, conform dispozitiilor art. 11 din ordonanta amintita.

Politica de confidentialitate promovata de LUXURY RETAIL COMPANY explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul)..

LUXURY RETAIL COMPANY nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0721987882..

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate..

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0721987882.

Toate produsele comercializate de LUXURY RETAIL COMPANY beneficiaza de garantie pentru o perioada de luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

POLITICA DE LIVRARE

Produsele comandate de dumneavoastra sunt trimise in maxim 24 de ore lucratoare (L-V) si ajung la dumneavoastra prin curier rapid in maxim 48 de ore de la predarea coletului. Comenzile efectuate pana in ora 14:00 se trimit in aceeasi zi. Dupa ora 14:00 se vor trimite a doua zi de la sediul nostru.

Avem contracte cu mai multe firme de curierat, iar coletele dumneavoastra sunt trimise prin acestea in functie de localitatea de livrare.

  • Cargus Urgent Curier
  • Sameday Curier

Taxa de transport este 16 lei pentru comenzile sub 199 RON, iar pentru comenzile ce depasesc 199 RON, transportul este GRATUIT

Acoperim 100% din teritoriul Romaniei. Livram exclusiv pe teritoriul Romaniei. 

Produsele comandate vor fi ambalate corespunzator pentru a nu fi deteriorate in timpul transportului.

Factura fiscala se afla in spatele AWB-ului sau in colet.

POLITICA DE RETUR

Solicitarea returului se poate transmite telefonic (sau whatsapp), pe mail sau pe una dintre paginile noastre de socializare (facebook / instagram).

Curierul este trimis de noi la adresa dumneavoastra, in functie de zona ridicarii: Sameday, Urgent Cargus. Returnarea banilor se va face in maxim 14 zile de la primirea coletului intr-un cont bancar oferit de client.

Taxa transportului de retur este 16 lei. La schimb de produse se percepe o taxa de transport de 19 lei.

Oferim posibilitate de schimb produs. In eventualitatea in care produsul comandat nu este pe placul dumneavoastra, se poate inlocui cu un alt produs, insa se va suporta o taxa de transport suplimentara, in valoare de 19 RON, o singura data.

Produsele trimise inapoi trebuie sa contina absolut toate piesele primite: produs, cutie, punga de cadou, certificat garantie, certificat de originalitate si alte elemente primite.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Va multumim pentru intelegerea si increderea acordata.

Cutia de bijuterii oferita gratuit :

Se ofera o singura cutie gratuita pe comanda. Cutiile suplimentare se cer prin telefon la 0721 987 882 si genereaza un cost suplimentar de 15 RON/buc. 

In cazul comenzilor care contin seturi de bratari, acestea au fiecare cate o cutie gratuita.

In cazul comenzilor care contin un set de bratari si un alt(e) produs(e), se vor trimite in cutii de bijuterii separate gratuite.

Exceptie fac bratarile singulare care daca sunt comandate impreuna, vor primi o singura cutie de bijuterii gratuita! 

In caz de retur trebuie inapoiata si cutia in aceeasi stare precum ati primit-o. Daca aceasta sufera deteriorari se va scadea din suma transferata 15 RON / buc (/ cutie)

*Precizam ca modelul/culoarea/dimensiunea cutiilor pot fi diferite in functie de furnizor si disponibilitate. 

Punga de cadou oferita gratuit :

Se ofera o singura punga de cadou pe comanda, daca comanda depaseste suma de 299 RON. Pungutele suplimentare se cer prin telefon la 0721 987 882 si genereaza un cost suplimentar de 15 RON/buc. 

In caz de retur trebuie inapoiata si punga de cadou in aceeasi stare precum ati primit-o. Daca aceasta sufera deteriorari se va scadea din suma transferata 15 RON / buc (/ punga)

*Precizam ca modelul/culoarea/dimensiunea pungutelor pot fi diferite in functie de furnizor si disponibilitate.

Termenii si conditiile de garantie :

1. Bijuteriile sunt confectionate ca material de baza din otel inoxidabil / otel inoxidabil placat cu aur - DOAR BILELE. Charm-urile sunt din cupru sau alte aliaje metalice.

2. Se ofera garantie extinsa 6 luni pe baza facturii emise de catre firma Luxury Retail Company S.R.L. detinatoarea brandului Amunis. Garantia se acorda doar produselor care sufera decolorare a bilelor exclusiv ! Nu si a charm-urilor.

3. Bratarile trebuie ingrijite corespunzator - evitati apa, umezeala, alcoolul, cremele si/sau alte substante abrazive. 

4. Garantia nu acopera distrugerea bratarilor, coroziunea lor intentionata, ruperea sau deteriorarea vreunei parti din bratara. Caderea pietricelelor semipretioase de asemenea nu intra in garantie ! Acoperirea garantiei se refera strict la decolorarea bilelor, excluzand charm-urile, care nu intra in garantie.

Retururile produselor cu defect sau dauna intentionata nu vor fi aprobate, iar suma nu va fi transferata clientului. Coletul va fi trimis inapoi catre client achitand 2x valoarea transportului (32 RON in total)

OFERTE SI MATERIALE PROMOTIONALE

Ofertele, articolele si materialele promotionale se supun regulamentului de ordine interioara Amunis

1. Cutiile de bijuterii oferite gratuit:

Se ofera o singura cutie gratuita pe comanda. Cutiile suplimentare se cer prin telefon la 0721 987 882 si genereaza un cost suplimentar de 15 RON/buc. 

In cazul comenzilor care contin seturi de bratari, acestea au fiecare cate o cutie gratuita.

In cazul comenzilor care contin un set de bratari si un alt(e) produs(e), se vor trimite in cutii de bijuterii separate gratuite.

Exceptie fac bratarile singulare care daca sunt comandate impreuna, vor primi o singura cutie de bijuterii gratuita! 

In caz de retur trebuie inapoiata si cutia in aceeasi stare precum ati primit-o. Daca aceasta sufera deteriorari se va scadea din suma transferata 15 RON / buc (/ cutie)

*Precizam ca modelul/culoarea/dimensiunea cutiilor pot fi diferite in functie de furnizor si disponibilitate. 

2. Pungutele de cadou oferite gratuit: 

Se ofera o singura punga de cadou pe comanda, daca comanda depaseste suma de 299 RON. Pungutele suplimentare se cer prin telefon la 0721 987 882 si genereaza un cost suplimentar de 15 RON/buc. 

In caz de retur trebuie inapoiata si punga de cadou in aceeasi stare precum ati primit-o. Daca aceasta sufera deteriorari se va scadea din suma transferata 15 RON / buc (/ punga)

*Precizam ca modelul/culoarea/dimensiunea pungutelor pot fi diferite in functie de furnizor si disponibilitate.

3. Reducerile din cosul de cumparaturi

Desfasuram o campanie de reduceri care se aplica direct in cosul de cumparaturi:

a. Adaugi oricare 2 produse in cos si ai reducere -5% din pretul total

b. Adaugi oricare 3 sau mai multe produse in cos si ai reducere -10% din pretul total

* Oferta se acorda doar comenzilor cu valoare totala de peste 99 RON

* Oferta se aplica doar produselor nu si taxelor de transport sau a materialelor promotionale

4. Vouchere cadou

Voucherele cadou se emit automat si au o durata limitata

a. Pentru aplicarea unui voucher comanda minima trebuie sa fie de 79 RON

b. Nu se poate aplica acelasi voucher de mai multe ori in aceeasi comanda

c. Voucherele nu scutesc taxa de transport

Program: L-V 08:30 – 17:30
Telefon / Whatsapp: 0721 987 882
Mail[email protected]
Denumirea companiei: LUXURY RETAIL COMPANY
Adresa Sediului Social: Ilfov, Bragadiru, Str. Safirului Nr. 183-185 Bl. 1 Et. 3 Ap. 26 Camera 1
Cod unic de inregistrare: 39652484
Nr. Reg. Comertului: J23/3423/2018
Cont bancar: ING Bank
IBAN: RO40INGB0000999908158570
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB