Din respect pentru dumneavoastra.

Amunis: Luxury & Royal Accesories

Brandul AMUNIS a fost creat in vara anului 2018. Din prima zi de activitate am incercat sa oferim clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate, la cel mai avantajos pret. Colectiile noastre sunt diverse, peste 1500 de produse diferite disponibile in catalogul nostru online.

Stilul este o expresie a ta si lumea ar trebui sa o vada. Credem ca luxul ar trebui sa fie accesibil. Am inceput AMUNIS pentru ca nu am putut gasi bijuterii de calitate, bine concepute, la preturi corecte. Astazi, Amunis creeaza o noua cale in accesoriile vestimentare premium, imbinand expertiza in indrustrie, un respect pentru design si calitate. Credem ca fiecare persoana este unica in felul sau, fiecare persoana are propria cale. De aceea, acordam o atentie deosebita crearii de bijuterii cu design unic, distincte, pe care clientii nostri le plac. Folosim materiale de cea mai inalta calitate, astfel incat sa puteti purta produsele Amunis pentru totdeauna.

Amunis creeaza un nou cod contemporan pentru a obtine piese exceptionale cu estetica luxoasa. Modelele noastre sunt concepute pentru a arata stil si caracter. In 2018, o pasiune pentru autenticitate ne-a impins sa cream o colectie cu materiale premium si personalitate puternica de care poti fi mandru sa porti

Oferim un transport rapid indiferent de localitate, fara taxe suplimentare, majoritatea coletelor trimise ajung la clienti a doua zi. Dupa o singura comanda plasata la noi vei observa diferente majore fata de celalalte magazine, incepand de la profesionalismul oferit, consultanta gratuita in alegerea modelului, pana la ofertele zilnice de pret. 

Toate produsele noastre vin in cutii personalizate cu brandul AMUNIS, oferite GRATUIT clientilor nostri.